strpljiv nebu je bliže

[ Zakon Soli, 2017 ]

foto / Toni Mijač, 2023

dvi sestrice, MISIJA I VIZIJA

Svaka muzika ima svoju misiju i viziju. Neke muzike hrane obitelji, neke muzike grade dvorce od zlata. Moja muzika ima samo jednu misiju, da je sluša netko kome je potribna. A ima i viziju, vidi sebe kako se vrti u 33,3 okretaja upisana na vinil. Vinil je moja velika ljubav. Nakon šta mi je 2012. ostvaren san da iman bend koji ima svoj album i svira live svaki vikend, došlo je vrime da izgubi svoj momentum i da ga zamine friški snovi. Moj novi san je gurnit svoj vinil među stotine vinila na mojoj polici i naletit na njega dok vrtin tisuće vinila u prodaji. Čovik mora imat san. Snovi nas gone da radimo čuda. Organska muzika je duša, a moja duša traži svoj dom na vinilu.

Moj vinil, moj prvi solo album, lagano poprima finalni oblik, i pustit ću da ga poprimi bez forsiranja. Dizajn i koncept su u planu, ali ovaj prvi vinil, neka malo pliva niz kurenat i oblikuje se u hodu, organski. Jer i njega će nekad zamijenit sljedeći san. Sljedeći san, moj drugi album će bit zapravo moj prvi album, ideja koja živi još od 1999. i koja je već potpuno fiksirana i artikulirana i neće niz kurenat nego tamo di je ciljano odveslan. Ali za nju mali Sina još nije spreman, to ću kad još malo sazrijen.

U međuvremenu, ovde se može pratit razvoj mojih malih plavih vinila, koliko god im bude potribno, jer pohvatat ću ja njih, makar mi to bilo zadnje što ću učiniti u životu!

vinyl

Razvoj dizajna omota

uskoro...

Naslovi

Uskoro...

Scroll to Top